Disseny d’assemblatge de cables


El disseny d’assemblatges de cables va ser la nostra dedicació originaria. Avui dia aquest servei forma part integral del nostre catàleg de solucions, donant valor afegit a tot el que oferim als nostres clients, en suma al suport del equip tècnic.

 

Els nostres tècnics tenen molts anys d’experiència en el sector de l’estructura de muntatge del cable, i la producció de prototips. Això ens proporciona una excel.lent base per a la feina en les diferents fases de muntatje de cables de disseny, des de la concepció originària fins al producte final.

 

La riquesa en el disseny de productes i l’experìencia en el desenvolupament permet als nostres clients centrar els seus recursos exclusivament en les seves comeptències bàsiques.

 Disseny complet del conjunt de cables :

– Documentació del Prototip

– Producció  del Prototip

– Elecció de les eines adequades

– Verificació de la forma i de la funcionalitat del cablejat

– Canvis Estructurals

Utilitzem un software modern especialitzat per a crear de manera eficient la documentació tècnica completa de la mostra funcional o la fase del prototip per al disseny del cable, la selecció i el dimensionament dels components individuals.

Documentació tècnica completa

– Mapa del montatge

– Esquema de conexió

– Llista de materials

– Llista de los procediments tècnics estàndars utilizats durant el disseny

 

La gran experiència dels nostres treballadors, i els processos de fabricació flexibles ens permeten respondre amb rapidesa i flexibilitat a les necessitats del client en totes les fases : Durant el procés de sol.licitud, durant la construcció del prototip i després durant el posterior llançament del la producció en sèrie.

Les nostres possibilitats:

– Disseny i verificació del disseny

– Especificacions del Producte

– Elecció dels components i del proveïdor

– Substitució dels components

 

– Dibuixos CAD

– Prototips

– Embalage

– Proves

 

–  Suport durant el procés d’aprovació

– Reducció de Costos

– Enginyeria Inversa