Fabricació d’assemblatges de cables


Hem participat en la fabricació conjunta de cables complets per a diverses aplicacions dels clients (que van des de sistemes simples a sistemes complexos) des del 1973.

Pot trobar els nostres productes en una gran varietat d’indústries i d’aplicacions. En el procés de disseny informem de tot als nostres clients compromesos amb el pressupostos, ells saben que l’ús dels nostres serveis els hi serà molt beneficiós.

Equips tècnics

– Màquines per a tallar, pel.lar i prensar

– Conductors i cables marcats i etiquetats.

– Premsat d’equips manuals i a màquina

– Eines per a la producció d’una àmplia gamma de connectors

– Aparells per a manipular una àmplia gamma de materials contraents

– Provadors de muntatje de cable fins a 1.500 voltis.

– Conexió de socket Testers

També som curosos durant el disseny de prototips per a la producció en massa. Durant el procés de fabricació, tots els cables són sotmesos a un control electrònic almenys una vegada.

Els sistemes d’inspecció són dissenyats i implementats per a assegurar la prova funcional especifica. El procés de fabricació en si després procedeix tant la documentació proporcionada pel client, com a base a la documentació preparada pel servei de la tecnologia basada en les necessitats del client.

El nostre equip de tècnic i enginyers està preparat per afrontar tots els reptes que impliquen les seves necessitats – ja sigui en l’àmbit de les connexions tradicionals de cable o per a l’externalització dels « productes a mida », en qualsevol etapa de producció o instal.lació.