Muntatge Electromecànic


Des del 1973, també hem focalitzat la nostra capacitat de producció en el camp dels treballs de muntatge electromecànic lleuger (incloent el servei complet), el que es molt més fàcil per als nostres clients a l’hora de mantenir els seus propis processos i activitats necessàries per al muntage del producte.  L’esència del muntatge electromecànic consta del 100% de la inspecció de la gestió de qualitat basada en les normes ISO9000 de proveïdors de les parts mecàniques i dels tractaments externs de primer ordre. Així com una àmplia gama de marcatje i control sobre les ocpions d’impresió.

L’externalizació permet als nostres clients augmentar la seva propia eficiència, centrant-se en el cor del seu negoci.

El resultat d’aquesta cooperació és un dispositiu mecànic o electromecànic muntat i provat completament per a la seva instal.lació que compleix amb tots els requisits dels clients – amb l’ajuda e plànols, especificacions i procediments combinats amb els nostres processos del sistema de gestió de qualitat.

La garantia que oferim als nostres clients

– Un contacte permanent i proper amb el client

– El client manté el control total del seu propi producte.

– Els nostres clients poden involucrar als seus proveïdors preferits

– Els plans de producció es gestionen internament oer un sistema electrònic.

– Els processos i el control de producció s’ implementen a través d’un Sistema de Gestión de Qualitat (SGC) en tots els aspectes de la producció.

 

El muntatge electromecànic inclou:

– El muntatje mecànic.

– El muntaje electromecànic