Nosaltres


Missió Visió

Nosaltres no som com la resta! Ens comprometem a oferir serveis d’excel.lència, i sabem de ben cert que contribueixen a l’èxit dels nostres clients. El nostre enfoc individual dels altres i la nostra actitud estricta i rigorosa cap a nosaltres mateixos ens fa millors, més fiables i més ràpits! Ens exigim molt, doncs sabem que és la única manera de satisfer les necessitats dels nostres clients més exigents. Per això estem segurs de que complirem les seves expectatives. El nostre objectiu és arribar i mantenir la nostra condició de socis de forma estable i recorrent – per això ens especialitzem en donar serveis integrals a l’àmbit de l’electricitat i l’electrònica per a la industria. Estem orgullosos de la nostra capacitat per a anticipar i respondre ràpidament a les fluctuacions del mercat i a les necessitats canviants dels nostres clients. La nostra capacitat de producció i la productivitat interna, excedeixen en gran manera a la de la competència, i ens permeten resoldre de manera responsable tots els possibles problemes crònics que puguin preocupar als nostres clients.

Valors d’Empresa

Els set valors corporatius són un marc de comportament clar per als treballadors, independentment de la seva posició. Representen una guia útil per a les seves actituds i comportaments que condueixen a una direcció correcta, una empresa unificada. Els líders i els membres de l’empresa avaluen conjuntament quins son els valors de l’empresa i què significa per a cada treballador i cada lloc de treball, així com la influència que han de tenir o tindràn en la seva tasca…Enfocats al client

Ens centrem en les necessitats individuals dels nostres clients. Oferim les millors solucions, i els ajudem a augmentar al seva competitivitat i eficiència. Sabem que el seu èxit depèn del nostre èxit.

El compromís personal

Només a través de la poderosa intervenció de tot el món podem assolir els nostres objectius comuns, millorar les nostres habilitats personals, així com els processos de negoci. Així que estem disposats a fer esforços significatius i diferenciar-nos a través d’unes actituds laborals positives, conscients de la nostra pròpia influència en l’èxit futur de la nostra empresa.

Treball en equip

Creiem en la importància de la feina en equip i de l’ús de les sinergies, i per descomptat en el potencial de l’empresa. Només amb un equip de treball flexible podrem assolir resultats excepcionals . Som conscients que és més fàcil i més eficaç “vèncer” a la competència i als problemes amb un equip que col.labora i comparteix els seus coneixements, experiència i procediments per a preparar-se per a cada “lluita”

Innovació

L’ús eficaç de les línies de negoci, coneixement tècnic i experiència en tota l’empresa, constantment contribuiex a la nostra propia capacitat d’oferir nous serveis, productes i aplicacions al mercat.

Qualitat

Oferim als nostres clients productes, serveis i solucions de qualitat que també són rentables. Cadaescún de nosaltres posa un fort esforç en la qualitat, el nostre objectiu sempre ha estat, és i serà, el millor, per la qual cosa ens esforçarem constantment en millorar.

Honestitat

Actuem com a soci de confiança. Una parella fidel que respecta tots els nostres valors tant interns com externs. Mirem de ser indispensables per als nostres associats, convençuts de ser un company d’equip capaç d’utilitzar eficaçment les habilitats i l’experiència dels nostres propis empleats en simbiosi amb les tecnologies avançades.

Estabilitat

Contribuïm a l’estabilitat de l’equilibri entre les demandes socials del públic consumidor i la portecció del mediambient. Creem llaços i contribuïm responsablement per construir una societat per a les generacions futures.

Gestió de Qualitat

Per a nosaltres un client satisfet significa: conèixer les demandes i desitjos dels clients amb la qualitat requerida, oferir-li el preu adequat i entregar el producte dins dels terminis acordats. Els nostres clients no només són els que compren els nostres productes i utilitzen els nostres serveis, sinó que també són aquells que comparteixen els resultats del nostre treball – els nostres companys.

Sistema de gestió de qualitat

El nostre sistema de gestió de qualitat és el nucli de la millora i l’augment constant de la qualitat de totes les nostres activitats comercials. L’objectiu més important d’un sistema de gestió de qualitat és el de millorar constantment el sistema implementat, centrat-se en la gestió de processos.

Qualitat

Creiem en la qualitat per sobre de tot. Cada treballador ha de ser conscient que és a la vegada treballador i client. Això significa que no només ha de treballar per a assolir la qualitat requerida, sinó que també ha de saber exigir.

Programa de millora contínua

El nostre programa de millora contínua es centra en totes les activitats que porten a la millora de processos, l’augment de la qualitat del producte, la millora de la productivitat i la reducció de costos directes i indirectes, amb un efecte positiu en el preu del producte.

Un  programa per a millorar l’aplicació de la innovació científica i tecnològica és un factor eficaç que condueix a l’eficiència i a l’eficàcia. Per tant, un dels nostres principals objectius és augmentar contínuament la qualificació i el nivell d’habilitat dels nostres treballadors en tots els àmbits.

El nostre treball amb els proveïdors

En el nostre esforç per oferir els subministraments de la més alta qualitat dels nostres productes, seleccionem curosament als nostres proveïdors i establim una sistemàtica, basada en el llarg termini. Aquests són els nostres principis i fomentem unes aliances mútuament beneficioses.

Satisfacció dels treballadors

Un dels majors puntals d’una organització és tenir uns treballadors formats en el seu camp i que fan la seva feina amb responsabilitat. La satisfacció i la formació dels treballadors està regulada per un programa educatiu, un programa d’incentius i un procés continuu de millora de l’ambient de fina – sabem que la base del nostre èxit depèn de la implicació personal i la disponibilitat de cada treballador.

Satisfacció el propietari

Una de les tasques bàsiques d’una organització és satisfer les necessitats dels seus propietaris. La nostra feina és assegurar que li donem la millor imatge possible als nostres propietaris – és a dir, que som capaços d’assolir els millors resultats financers.