Principals Clients


Els nostres compromisos en l’àmbit de la mobilitat i la generació de l’energia neta han donat els seus fruits.ingenieriaydesarrollo(1)

En els darrers anys, Montagen & Kabeltechnik ha intensificat la seva feina. Sempre estem cercant nous projectes en aquests sectors de tot el món, i mentrestant, ens centrem en els mercats d’Alemanya, Àustria i Suïssa.

 

Estem convençuts que una cosa porta l’altre, la satisfacció dels nostres clients i la retroalimentació positiva ens ha permès posicionar-nos per davant de les altres companyies.

 

Amb el nostre “know-how” I la nostra flexibilitat, els nostres clients recomanen la nostra feina. Això ha permés augmentar la nostra base de clients i el nombre de projectes amb diferents empreses. A mesura que treballem en sectors amb un creixement exponencial, la nostra càrrega de feina va en augment cada dia.

La nostra feina en el curs del subministrament de solucions de caire personalitzat ens ha col.locat com a proveïdor preferit de moltes empreses d’aquests sectors. Aquests nous mercats ens permeten augmentar significativament les nostres vendes i la nostra contractació.

  • Departament de Tecnologia El nostre departament tècnic està treballant d’aprop amb els nostres clients per a facilitar i recolzar la feina del nostre sector.
  • Departament de Disseny Estem desenvolupant constantment la nostra tecnologia per a oferir als nostres clients els millors productes als millors preus. Desenvolupem instal.lacions elèctriques per a vosté.

Els Nostres Projectes

  • Vehicles Elèctrics

desenvolupament del disseny i la producció de connexions optimitzades sense la pèrdua de conductivitat energètica són les nostres fites. Sistemes de cableado flexibles Ultra. Cables de carga de la bateria per a la conexió de la xarxa elèctrica. Desenvolupament dels panells de control. Bateria  amb una autonomia de fins a 200 kilómetros sense combustible.

 

  •  Motors elèctrics

Disseny i desenvolupament de sistemes sostenibles per al mediambient per als sistemes de transport. Producció de sistemes de cablejat per a la operació i la conductivitat. Càrrega automática activada per moviment.

Desenvolupament i implementació de la clase de protección IP 67 conjunta en tots els models.

  • Producció d’Electricitat

La producción d’electricitat i de gas per electròl.lisi per a les diverses aplicacions. El desenvolupament del disseny i de la producción de la conexión en la optimització de la conductivitat.

 

  • Casos elèctrics

Disseny de cablejat i instal.lació d’armaris de distribució i control de parcs eòl.lics, plantes solars i centres de distribució i tractament. Control absolut de la instal.lació de càmeres i optimització. Verificació de la feina i control de tots els equips. Producció a tot arreu d’Espanya.

  • Desenvolupament Disseny de Productes Industrials

Desenvolupament de prototips. Disseny i fabriacció de quadres elèctrics de control i palanques de control. Sistemes d’optimització de la càrrega i el cablejat. Sistema de Secundària en el cas de impulsos de descàrrega. Conexió a la xarxa.