MONTAGEN&KABELTECHNIK:

Fabricants de cable des de fa més de 45 anys.

Amb seu a Barcelona des de fa més de 45 anys, Montagen &Kabeltechnik és una empresa de processament de filferro i fabricació de cables, exportant a més de 15 països.

En els últims anys M&K ha intensificat el seu treball i ha estat buscant contínuament nous projectes en aquests sectors, a tot el món amb especial atenció a Alemanya, Àustria i Suïssa.

"La qualitat no és mai un accident; sempre és el resultat d'una alta intenció, un esforç sincer, una direcció intel·ligent i una execució hàbil. "

William A. Foster

QUÈ OFERIM:

El nostre departament tècnic pren com a propi les necessitats i necessitats dels nostres clients. T'oferim un suport a mida, optimitzant els teus recursos i desenvolupant instal·lacions elèctriques de qualitat per als teus projectes.

El nostre personal està altament qualificat perquè els processos productius disposin dels màxims nivells de qualitat adaptats a les demandes del client. Estem en constant desenvolupament tecnològic, per tal d'oferir als nostres clients els millors productes al millor preu.

El nostre treball continuat en la provisió de solucions a mida ens ha posicionat com un proveïdor preferent a diferents empreses de diversos sectors. Aquests nous mercats ens donen l'oportunitat d'ampliar significativament les nostres vendes i contractació.

Les nostres últimes notícies: