Sobre nosaltres

Amb seu a Barcelona des de fa més de 45 anys, Montagen & Kabeltechnik és una empresa de processament i fabricació de cablejats, exportant a més de 15 països.

En els últims anys hem intensificat la nostra tasca i hem anat buscant contínuament nous projectes en aquests sectors, a tot el món amb especial atenció a Alemanya, Àustria i Suïssa.

Seguint aquest mercat les necessitats hem crescut a Mannheim, Alemanya. Inaugurada el 2018 una oficina tècnica i comercial: escurçant distàncies i enfortint les relacions amb tot Europa.

No confiem en l’atzar, no permetem que les oportunitats ens passin ignorant els reptes. Seguint la nostra visió, adherint-nos als valors de les empreses i al nostre enfocament estratègic, hem establert excel·lents bases per a Montagen & Kabeltechnik, aconseguint un èxit a llarg termini i una posició estable en els mercats espanyol i europeu.

Creem el nostre propi futur… Aquests objectius i valors estan fermament consagrats en els nostres pensaments quotidians, activitats i comportament. Qui som, què volem i què ens trobem com a individus i com a empresa. Això també és d’interès per als nostres grups objectiu: clients, proveïdors, socis i inversors, companys de treball i també el públic. Si reconeixem constantment la nostra identitat, si fem una contribució activa per assolir els nostres objectius i valors, crearem el futur que ens agradaria tenir.