Què és la certificació UL?

UL representa Underwriter Laboratories, una empresa de certificació de tercers amb més d’un segle d’experiència. Ul va ser fundada el 1894 a Chicago. Certifiquen productes amb l’objectiu de fer del món un lloc més segur tant per als treballadors com per als consumidors. A més de les proves, estableixen els estàndards de la indústria a seguir a l’hora d’innovar nous productes. Només l’any passat, uns 14.000 milions de productes amb el segell UL van entrar al mercat mundial.

Per què és tan important el reconeixement UL?

Certifica s’ha provat un material de rendiment no només contra els estàndards mínims de seguretat, sinó contra els més alts estàndards de la indústria: UL Standards.

Sent un dels principals proveïdors mundials de proves i certificació de termòsplastics, elastòmers, termoesets i composites, les instal·lacions de proves UL ofereixen una àmplia gamma de serveis: des de la composició i la producció d’articles de prova fins al testeig i certificació de components d’alt rendiment.

En triar UL, vostè està optant pel màxim rendiment provat d’un soci independent i acreditat. Beneficia’t del nostre experimentat equip d’experts i de llarga experiència en proves de components.

Amb què es compromet Montagen i Kabeltechnik?

• Promoure entorns de vida i treball segurs per a les persones mitjançant l’aplicació de la ciència de la seguretat i l’enginyeria de seguretat basada en riscos
• Donar suport a la producció i l’ús de productes físicament i ambientalment segurs i aplicar els nostres esforços per prevenir o reduir la pèrdua de vida de la propietat.
• Avançar en la ciència de la seguretat a través de la recerca i la investigació
.• Concentrar els nostres esforços i recursos en seguretat pública en aquells àmbits on puguem fer aportacions valuoses.
• Treballar amb integritat i centrar-nos en la qualitat potenciar la confiança transmesa per les nostres marques i serveis de certificació
.• Cobrar preus justos que ens permetin complir amb les nostres obligacions, mantenir el nostre creixement i invertir en ciència i educació basada en la seguretat
.• Invertir en el nostre poble animar a la nostra gent a invertir en si mateixos.
• Ser un bon exemple de ciutadania corporativa i responsabilitat social.