Indústries

Amb més de 45 anys d'experiència acumulada, hem desenvolupat les nostres competències bàsiques en la cooperació desenvolupada amb clients líders en el mercat en diversos camps:

Electrònica

Ja siguin sensors, connexions de plaques fins a màquines industrials d'impressió 3D, som experts que proporcionem solucions electròniques de qualsevol gadget.

Camions i Grues

Fem des de cables de bateria fins a arnesos electrònics, inclosos tots els panells de control i tipus de dispositius.

Ascensor i Portes

Ja siguin interruptors de límit, panells de control, portes o cables de viatge de fins a 30 metres, disposem d'estoc de cables halògens lliures o de doble cara especials dissenyats i fabricats per al sector.

Fotovoltaic

Som líders internacionals en cables solars, solucions de cable de caixes de corda, fusibles en línia i qualsevol sol·licitud especial per a la indústria fotovoltaica.

Salut i Mobilitat

Des de cadires de rodes fins a màquines quirúrgiques, també hem desenvolupat i produït els cables de respiradors per a pacients amb Covid19.

Llampec

Des de projectes d'il·luminació urbana fins a llums especials de fusió, disposem de cables de requeriments especials
per produir qualsevol cable del sector.

Telecomunicacions

Som responsables de la solució de fabricació de cablejat per a sistemes integrats de protecció, control i telecomunicacions.

Electrodomèstics

Des de petits dispositius com escalfadors d'habitacions fins a rentadores industrials, podem fabricar tots els cables necessaris en aquest sector.