Muntatge per cable

Un dels processos més importants per garantir la qualitat i fiabilitat del nostre producte és el muntatge del producte, tots els nostres cables i arnesos estan fets a mà i muntats un per un, peça a peça pels nostres operadors altament qualificats i experimentats.

Alta precisió a la nostra zona de treball:

Hem dissenyat i desenvolupat una innovadora zona de treball, on l'ergonomia dels operaris és fonamental i el muntatge d'alta precisió és essencial.

Amb un plotter especial únic per a les nostres taules de treball, imprimim tots els dibuixos de muntatge en escala 1: 1 sempre actualitzats a l'última versió. Els cables es munten sobre els dibuixos reduint al 99% el rang d'errors i fent que el treball de muntatge sigui més intuïtiu, dinàmic i més ràpid.

Treballs de muntatge electromecànic:

Des de 1973, la nostra capacitat de producció també se centra en l'àrea de muntatges electromecànics lleugers (incloent totes les fases, estàndard o personalitzat). L'essència del muntatge electromecànic és la inspecció 100%, la gestió de la qualitat basada en les normes ISO 9000, proveïdors de primera classe de peces mecàniques i tractaments superficials, així com un ampli assortiment d'opcions d'etiquetatge i impressió.

L'externalització permet als clients augmentar la seva pròpia eficiència concentrant-se en l'essència de les seves activitats. El resultat d'aquesta cooperació és un sistema mecànic o electromecànic muntat i totalment provat que està preparat per a la instal·lació i compleix tots els requisits del client, utilitzant els seus dibuixos, especificacions i procediments combinats amb els nostres processos del sistema de gestió de qualitat.

La nostra garantia als nostres clients:

Contacte proper i constant amb el client en diferents idiomes.

Conservació del control total sobre el seu propi producte.

La capacitat d'involucrar els seus supliers preferits

Producció de dibuixos gestionats internament per un sistema electrònic.

Processos de producció i control aplicats a través d'un SQM a tots els aspectes de la producció