Producció per cable

Tenim un important valor afegit en la producció. El nostre personal està altament qualificat per garantir que els processos productius tinguin els màxims nivells de qualitat i s'adaptin a les demandes del client.

Els nostres equips i personal industrials europeus aconsegueixen els millors resultats pel que fa al preu, la qualitat i la fiabilitat.
Ens hem preocupat per la fabricació integral de muntatges de cable per a diverses aplicacions del client (que van des de sistemes senzills a complexos) des de 1973. Els nostres productes es poden trobar en una sèrie d'aplicacions industrials i industrials.
Els clients són fàcilment capaços de comptabilitzar els seus propis costos i fer ús dels nostres serveis avantatjosos.

Instal·lacions tècniques

Màquines de tall, crim i despultatge i crim.

Instal·lacions d'impressió i etiquetatge de conductors i per cable.

Equips de crim de mà i màquina.

Eines per produir una àmplia gamma de connectors.

Equips per manejar una àmplia gamma de materials retràctils de calor.

Provadors de muntatge per cable fins a 1500 Volts.

Provadors de connexió penalitzats.

Donem el mateix nivell d'importància a la producció de prototips que a la producció en massa. Durant el procés de fabricació, tots els cables són sotmesos a un control electrònic complet almenys una vegada per part dels nostres operadors. Les instal·lacions d'inspecció estan dissenyades i construïdes per ser plenament capaces de proves funcionals específiques. El procés de fabricació es realitza amb documents enviats pel client o si se sol·licita, amb el nostre departament tècnic realitzant dibuixos i propostes a mida. Podem dissenyar el teu projecte des de zero si ho desitges.