Crimping i soldadura

Crimping (Rebló)

Des de terminals bàsics d'anell, espasa i faston fins a unions de diferents conductors, els nostres contactes i terminals estan disponiblesi adecuats a una àmplia gamma de tipus i mides de cables. Oferim la cartera més àmplia que es pot utilitzar per múltiples indústries i aplicacions.

Gràcies als nostres diferents utillatges i maquinària no tenim límits de tall, podem tallar i crimpar des de terminals electrònics AWG30 – 0,05mm² fins a grans cables de bateries AWG250 – 225mm².

Estils de crimping:

• A lloure •
Muntatge per cable
• 4 punts
• Hexagonal
• Pre-Aïllat

Soldadura ultrasònica

En els últims anys també hem millorat les nostres tecnologies podent soldar amb ultrasons el cable als terminals i productes sol·licitats. També podem fer unions de soldadura ultrasònica per al sector de l'automoció.

La soldadura ultrasònica és una tècnica de soldadura per pressió i fricció.

La soldadura de metall ultrasònic és una de les tecnologies d'unió més importants emprades en la fabricació de cablejats per a les indústries d'automoció, equips de construcció i electrodomèstics. Entre altres coses, el procés s'utilitza per unir múltiples cables entre si, així com per unir cables amb terminals de terra o contactes d'alt corrent.

En comparació amb la soldadura per crimping, la soldadura ultrasònica ofereix nombrosos avantatges. Aquests inclouen les excel·lents propietats elèctriques de la unió, el consum d'energia extremadament baix i el control integral del procés.

Amb aquesta tècnica podem oferir dues solucions:

Cable a cable

Més coneguts com unions ultrasòniques, les nostres màquines líders en aquesta tecnologia ens permeten soldar gairebé tota la gamma transversal en el cablejat (de 0,26 mm² a 30 mm²) – sense canvis d'eina ni modificacions mecàniques.

Cable a contacte

Es tracta de la unió de cables amb terminals de terra o contactes d'alt corrent. Amb aquesta tecnologia som capaços de reduir la resistència produïda per l'addició d'un material en el crimping, al mateix temps que augmentem la força de tracció entre el cable i el contacte.

Take a look at our different products and make your inquiry!