Protecció del cable

La protecció del cable és un dels factors més importants per garantir una llarga vida del seu cablejat, si el seu cable està exposat a diferents factors com:

– temperatura

– Intemperie

– moviment

– limitacions d'espai

– salinitat

– molts més..

L'elecció correcta de la protecció juntament amb l'elecció correcta de les característiques del seu cable, contribuirà a oferir la millor solució per a les seves necessitats especials.

Quan parlem de protecció per cable oferim diferents solucions:

Tub coarrugat

Els nostres tubs ondulats i llisos donen als seus cables una perfecta protecció i encaminament. Utilitzem tubs de protecció fabricats en plàstic per a diverses aplicacions, independentment de si es requereix alta flexibilitat o estabilitat. Gràcies a la gran diversitat de dissenys, s'utilitzen no només en el sector de l'automoció, sinó també en diversos sectors industrials.

Tub de PVC

Una mànega aïllant flexible fabricada en PVC suau. Aquesta mànega aïllant s'utilitza principalment en aplicacions que re
quereixen l'aïllament i agrupació de conductors i cables en les indústries del vehicle, maquinària i electricitat.

Tub termo-retràctil

El nostre tub termo-retràctil proporciona aïllament elèctric, protecció mecànica, segellat ambiental i alleujament de tensió per a aplicacions com segellat de connectors, ruptures i transicions de connector a cable. És una alternativa sòlida a la cinta o sobremoldejats. Quan s'escalfa, s'ajusta a la mida i forma del component d'asota, permetent una instal·lació ràpida i fàcil.

Mànega trenada

La mànega trenada i expandible està feta de monofilament de polièster: retardant de flama i lliure d'halògens. Compta amb una resistència a l'abrasió duradora, fins i tot en diferents aplicacions industrials. Un cop completament expandit, el cos a cos de polièster és 1,5 vegades més gran que les dimensions inicials.

Altres…

Més aviat tubs de silicona, tubs de fibra de carboni, encintat i molts més, tenim altres solucions per donar la protecció adequada del cable per resistir qualsevol situació extrema. El teu cable necessita resistir-te a qualsevol situació especial? Pregunta'ns-ho i et donarem el nostre millor consell.

Take a look at our different products and make your inquiry!